Hoe ontwikkel ik mij verder in mijn vak als coach?
Ik blijf maar in mijn reddersvalkuil trappen, hoe blijf ik daaruit?
Hoe krijg ik mezelf weer een beetje aangescherpt?
Het coachen van leeftijdsgenoten gaat me goed af, maar ik vind het soms wel lastig om zeer ervaren en oudere collega’s te coachen. Dan neem ik mijn plek niet zo makkelijk in merk ik.

Je werkt nu een tijdje als coach binnen je organisatie en hopelijk met veel plezier. Je put uit je opleiding, uit het bijlezen, sparren met collega’s en natuurlijk uit de feedback van je coachees. Je zult soms ook merken dat je routines ontwikkeld hebt en dat kan heel fijn zijn, je weet wat je waard bent en wat je in kunt zetten. Je “inductiefase” als coach is nu misschien wel voorbij en dan wordt het tijd om je door te ontwikkelen. Misschien wil je je eigen valkuilen eens onderzoeken en je uitdagingen aangaan, of je wilt experimenteren met nieuwe vormen of modellen. Misschien wil je je vaardigheden verdiepen of aanscherpen. Dat is allemaal mogelijk in deze masterclass.

Programma
De masterclass bestaat uit drie dagdelen en die zullen voornamelijk praktisch van aard zijn.  We werken op basis van jullie eigen vragen en casuïstiek. We geven dus met elkaar de bijeenkomsten vorm Je kunt denken aan het uitproberen van andere invalshoeken, het onderzoeken van je valkuilen en hoe daar uit te blijven, het coachen van andere doelgroepen wat maar nodig voor jou verdere ontwikkeling.

Voorafgaand aan de bijeenkomsten nemen wij contact met je op om je leervragen te inventariseren.
Wij clusteren die en ontwikkelen op basis van de vragen drie samenhangende bijeenkomsten.
Tussen de bijeenkomsten door werk je aan door jouzelf geformuleerde opdrachten, gebaseerd op jouw leervraag.

De masterclass wordt verzorgd door Heleen Florusse, Mieke de Leeuw of Frouke Visser

Bedoeld voor ervaren coaches.